Hoe kan ik mijn online Netflix-account annuleren?

Netflix is ​​een online streamingdienst. Het biedt gebruikers toegang tot vele online bekroonde videocontent zoals tv-programma's, films en documentaires die compatibel zijn met bijna alle apparaten die op internet werken. Ongeacht het soort apparaten zoals Android-smartphones, smart-tv's, tablets of computers, u kunt altijd en overal onbeperkte inhoud bekijken. Omdat hetzelfde een online streamingdienst is; internetverbinding is een eerste vereiste.
Netflix geeft de gebruikers ook de kans om het abonnement volledig te annuleren. Na annulering kunt u de instant-streaming bekijken totdat de nieuwe factureringscyclus wordt hervat. Hier, met ondersteuning van Netflix bellen, zullen we een korte handleiding geven over hoe je het Netflix-account online kunt annuleren, zoals beschreven in de volgende stappen:
• Bezoek de officiële website van Netflix.com. Meld u aan bij het account met het e-mailadres en wachtwoord.
• Ga door met het zoeken naar uw accountoptie in de rechterbovenhoek. Hetzelfde moet naast de naam staan, tik erop.
• Bekijk de accountgegevens onder de streaming- en dvd-plannen.
• U krijgt ook de mogelijkheid om over te stappen naar andere goedkopere abonnementen of deze volledig te annuleren.
• Ga verder door naar de accountpagina te gaan en annuleer de dvd-abonnementen door op Annuleren dvd-abonnementen te tikken. Dit is om te bevestigen dat u Netflix-dvd's wilt annuleren.
• Bezoek de accountpagina opnieuw en klik op het wijzigingsplan om het abonnement volledig in te trekken.
• Verzend daarna de resterende dvd's terug naar Netflix met behulp van de datum die op de annuleringspagina wordt vermeld.
• Zoek ten slotte de annuleringsmail op in de inbox die bij uw Netflix hoort.
U kunt binnen een jaar na voltooiing van de abonnementssluiting inloggen bij Netflix. Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met de klantenservice om binnen de kortst mogelijke tijd de best mogelijke oplossingen te krijgen. Daarnaast heb je ook toegang tot de zelfhulpgidsen en deskundige blogs om de kleine problemen die ermee samenhangen op te lossen. Ze laten je de berg niet beklimmen en serveren de dienst voor de deur. U hoeft alleen hun gratis nummer te bellen en de zorgen aan te geven.

Comments

Popular posts from this blog

De juiste stappen om tv-programma's en films te downloaden in uw Netflix-account