Netflix is ​​een populaire streamingdienst die wereldwijd wordt gebruikt. Het biedt gebruikers toegang tot vele bekroonde videocontent zoals tv-programma's, films en documentaires op de meeste apparaten die compatibel zijn met een internetverbinding. Ongeacht het type apparaten dat u gebruikt, zoals Android, smart TV, computers, telefoons of tablets, en veel van dergelijke apparaten. Het geeft prioriteit aan het bieden van onbeperkte inhoud, ongeacht de plaats of tijd. Je kunt zelfs offline video's bekijken zonder enige vorm van onderbreking.

Aangezien Netflix als applicatie toegankelijk is vanaf meerdere apparaten. Hier, met de technische expertise van Contact Netflix , zullen we een korte handleiding geven over hoe je het kunt zoeken op Android. Dit is mogelijk door de Netflix-app te gebruiken die is ontworpen voor Android-telefoons, zoals beschreven in de volgende eenvoudige stappen:

• Klik eerst op de Netflix-app openen. Download hetzelfde vanuit de Google Play Store en log in met het Netflix-account.
• Tik op opent de profielfoto om toegang te krijgen tot het profiel. Je kunt deze optie alleen gebruiken als je meerdere Netflix-accounts hebt.
• Ga verder door op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek te tikken. Hierdoor zou de zoekpagina worden geopend.
• Bij het invoeren van de zoekterm kun je de naam van film, show of genre invoeren, maar ook de acteurs en regisseurs. Dit zou de overeenkomende zoekresultaten hieronder weergeven.
• Klik op de afbeelding van een overeenkomend zoekresultaat.
• Ga verder door op het posterbeeld van een film te tikken of om meer informatie te lokaliseren of om gewoon verder te kijken.
• Tik ten slotte op het driehoekige pictogram aan de rechterkant. Het heeft de vorm van de afspeelknop op het filmbeeld. Hiermee wordt automatisch de filmstreaming of -show op de Android-telefoon gestart.

Voor aanvullende ondersteuning of als de bovenstaande stappen niet de gewenste resultaten opleveren, kunt u het Netflix-klantenservicenummer bellen. Het toegewijde team streeft ernaar om binnen een zo kort mogelijke tijd de meest effectieve oplossing te bieden. Als je wilt, kun je ook de zelfhulpgidsen en deskundige blogs lezen om de kleine technische problemen op te lossen. Dus om ervoor te zorgen dat uw dosis online entertainment op geen enkele manier wordt belemmerd. Neem gerust contact op met de helpdesk.

Original blog source https://www.behance.net/gallery/98227821/Hoe-Netflix-zoeken-op-Android

Comments

Popular posts from this blog

Hoe kan ik mijn online Netflix-account annuleren?

De juiste stappen om tv-programma's en films te downloaden in uw Netflix-account